Gökova Projesi – Akyaka Yeşil Apart Hotel

Gökova Projesi – Akyaka Yeşil Apart Hotel

Herkese merhabalar...

Sitemin blog kısmında gittiğim ve kaldığım yerler hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

İstanbul Teknik Üniversitesi ile başladığımız Büyük Gökova Projesinin ilk ayağını olan Bodrum Karaada bölgesine gitmeden evvel, Muğla Akyaka Bölgesinde Yeşil Apart Otelde konakladık.

Gökova Projesi – Akyaka Yeşil Apart Hotel, Peter Salvatore, Sualtı Dünyam, sualtı gazetesi, Yeşil apart hotel, Azmak nehri Şirin mi şirin ve temiz bu küçük otel, doğanın içinde ve Azmak nehrine 50m yakınlığında. Öğleden sonra otelimize ulaştıktan sonra, odalarımıza çekilip Gökova Projesi – Akyaka Yeşil Apart Hotel, Peter Salvatore, Sualtı Dünyam, sualtı gazetesi, Yeşil apart hotel, Azmak nehriAzmak nehrinin yolunu tuttuk. Azmak nehri, dağlardan gelen inanılmaz soğuk bir suyuyla insanları kendisine çekmektedir.

Azmak nehri, Yeşil apart hotel, Muğla Akyaka, Peter Salvatore, Sualtı Dünyam, Sualtı Gazetesi
Azmak nehri, Yeşil apart hotel, Muğla Akyaka, Peter Salvatore, Sualtı Dünyam, Sualtı GazetesiNehrin etrafından suya girmek mümkün, yalnız soğukluğun dışında, su yüksek debisi nedeniyle çok hızlı bir şekilde akmakta. Bu yüzden gezi teknelerine dikkat etmekte yarar var. Gezi tekneleri, belli bir istikametten gidip gelmekteler. Açıkçası, Azmak nehrinde gezi teknelerinin olmaması gerekir. Bu teknelerin nehri kirletip oradaki ekosistemi bozduğunu düşünüyorum.

Azmak nehrinin etrafında, kafeler, restaurantlar bulunmaktadır. Geceleyin güzel ve ışıl ışıl. Ama ne yazik ki, her defasında söylediğim üzere insanın girdiği her yer kirlenmekte ve yok olmaktadır. Azmak nehri etrafında da çok fazla insani atık, çöp dikkatimi çekti.Azmak nehri, Peter Salvatore, Kuğular, Azmak gece, Sualtı Dünyam, Sualtı Gazetesi
Azmak nehri, Peter Salvatore, Kuğular, Azmak gece, Sualtı Dünyam, Sualtı GazetesiAzmak nehrine girdiğiniz zaman su; inanılmaz, berrak tatlı ve bir o kadar da buz. Vücudunuzun kesildiğini, bir süre sonra bacaklarınızın uyuştuğunu hissediyorsunuz, daha sonrası vücudunuz soğuktan ısınmaya başlıyor. O bölgeye giden herkesin Azmak nehrine girmesini tavsiye ediyorum. Akşamında, keyfinize göre ve isteğiniz doğrultuda birçok yemek yenecek yerler mevcut. Her yerini çok fazla gezemedim, çünkü bir gece konakladık. Özellikle kafa dinlemek , sakin bir tatil ve doğanın içinde olmak istiyorsanız , burasının harika bir yer olduğunu düşünüyorum. Azmak bölgesinde bir gece konakladıktan sonra yolumuzu Bodrum’ a çevirdik.

Bir sonraki yazımda Bodrum ve proje ile ilgili bölgeler hakkında size bilgiler vermeye çalışacağım. Herhangi bir konuda bana yazabilir yada aşağıdaki yorum kutusuna düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Doğada ve mavide kalmanız dileğiyle.

Çalışmalarımı web sitem üzerinden takip edebilir, web siteme abone olarak gelecek olan yeniliklerden de haberdar olmuş olursunuz.

Hepinize iyi çalışmalar, mutlu haftalar diliyorum.

Peter Salvatore

Web: www.psalvatore.com

İnstagram: Peter_salvatore

Facebook: Peter Salvatore

Youtube: My Underwater World

Youtube 4K: Benim Sualtı Dünyam



Abonelik Formu

* gerekli yerler

Sualtı Dünyam

2017 © Copyright by Peter Salvatore